Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η Μαρία Σάκκαρη έγινε σήμερα 26 ετών και τα μέλη της ελληνικής αποστολής φρόντισαν να τις κάνουν ένα πάρτι-έκπληξη για να γιορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη μέρα για την Ελληνίδα αθλήτρια.
Η πρωτοβουλία ανήκε στον αρχηγό της ελληνικής αποστολής στο Τόκιο, Μιχάλη Φυσεντζίδη και στον υπαρχηγό, Ιάκωβο Φιλιππούση. Η Σάκκαρη φυσικά και δεν γνώριζε για τις προθέσεις των δύο ανθρώπων και το σκηνικό εκτυλίχθηκε στο αρχηγείο της Ελλάδας με πρόφαση ένα «σημαντικό θέμα».
Εκεί αποκαλύφθηκε η έκπληξη, με την Ελληνίδα να εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνησή της. Στο «κόλπο» ήταν και η Άννα Κορακάκη, η οποία μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με την Σάκκαρη στο Ολυμπιακό χωριό.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, μπορεί να βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά φρόντισε να της ευχηθεί μέσω βίντεο.
Η Σάκκαρη τους ευχαρίστησε για την έκπληξη και ανέφερε: «Ξέρετε ποια είναι η ευχή μου. Είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια για μένα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που μου κάνατε και θα το θυμάμαι για πάντα».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Πάλεψε, έχασε ευκαιρίες, όμως λύγισε στο 63’ ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι το λεπτό που σκόραρε η Θέλτα και οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν από τους «16» του Europa League