Δημιουργικό είναι αυτό το καλοκαίρι για την Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της, και παράλληλα υπογράφει και το σενάριο. Οπότε ο ελεύθερος χρόνος της είναι περιορίσμενος.
Ωστόσο, μεταξύ των γυρισμάτων βρήκε την ευκαιρία για ένα μικρό διάλλειμα προκειμένου να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της. Κατά τη διάρκεια των μίνι διακοπών της, λοιπόν, η Μιμή Ντενίση πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ, δείχνοντας στους διαδικτυακούς φίλους της μια διαφορετική οπτική του εαυτού της.
«Μια μικρή ξεκούραση ανάμεσα στα γυρίσματα της Μυτιλήνης και της Αθήνας!! Χωρίς χτενίσματα, μακιγιάζ και ντυσίματα! Αυτό που μου λείπει περισσότερο. Η φύση και η ανεμελιά! Αλλά από αύριο επιστροφή στο γύρισμα!!! Με πάθος!», έγραψε στη λεζάντα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας