Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού

Επιστρέφει ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ερυθρόλευκοι μιλούν συνεχώς τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη, για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου.

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της νέας σεζόν, μπαίνοντας στην «μάχη» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν το βράδυ της Τετάρτης τη Νέφτσι από το Αζερμπαϊτζάν και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται μόνο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό.

Είναι βεβαίως δύο παιχνίδια στα οποία χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγει ο Ολυμπιακός τις «παγίδες» και γι’ αυτό άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς ζητά συνεχώς από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι λοιπόν πολύ σημαντικό και θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στην διάθεσή του τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού.

Έναν παίκτη που παίζει πάντα καταλυτικό ρόλο στα παιχνίδια της ομάδας του λιμανιού και ο οποίος έλλειψε από τους πειραιώτες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού παίρνει θέση ξανά στο Καραϊσκάκη και με την φωνή του θα δώσει, όπως μόνο αυτός ξέρει, ώθηση και δύναμη στην ομάδα του Πειραιά.

Τόσοι και τόσοι παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, έχουν σταθεί στην δυναμική που δίνει στην ομάδα ο κόσμος.

Τόσοι και τόσοι αντίπαλοι των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη έχουν μιλήσει για την μοναδική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη κι αυτό μετράει πολύ.

Φανερώνει την δύναμη που παίρνουν οι ερυθρόλευκοι από τον κόσμο τους και πόσο επηρεάζονται οι αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει ξανά κόσμο στο γήπεδο του και μπορεί το Καραϊσκάκη να μην είναι γεμάτο στο ματς με τη Νέφτσι, λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό, ωστόσο γίνεται η αρχή.

Γίνεται το πρώτο βήμα για την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες και θα πρέπει να σταθούμε στη βοήθεια που θα έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού από τον κόσμο της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι και οι ερυθρόλευκοι μιλούν συνεχώς τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη, για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου.

Έλειψε πολύ ο κόσμος του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι λένε συνεχώς για την δύναμη που παίρνουν από τον κόσμο στα παιχνίδια.

Η εικόνα λοιπόν που θ’ αντικρίσουν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά μπαίνοντας στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα κόντρα στη Νέφτσι, θα είναι μοναδική.

Θα είναι μια πρώτη νότα αισιοδοξίας καθώς στις εξέδρες του γηπέδου θα υπάρχει ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του λιμανιού.

Θα υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού που τόσο περίμεναν για την συγκεκριμένη βραδιά. Έκαναν μεγάλη υπομονή και τώρα είναι έτοιμοι να (ξανα)παίξουν μπάλα.

Βοηθώντας την αγαπημένη τους ομάδα με μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας ξανά ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο θρυλικό Καραϊσκάκη.

Η επιστροφή λοιπόν των οπαδών του Ολυμπιακού είναι ένα πολύ μεγάλο «όπλο» στα χέρια του Μαρτίνς και στην προσπάθεια για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να εκμεταλλεύεται την δυναμική που δίνει ο κόσμος στον Ολυμπιακό.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024