Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Βουτσάς: Η ανέκδοτη φωτογραφία με τη νεογέννητη Σάντρα

Κώστας Βουτσάς: Η ανέκδοτη φωτογραφία με τη νεογέννητη Σάντρα

Η Σάντρα Βουτσά έχει γενέθλια σήμερα και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram

Έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από τη μέρα που ο Κώστας Βουτσάς “έφυγε” από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη τη χώρα. Κάνεις, βέβαια, δεν μπορεί να ξεχάσει τον αγαπημένο ηθοποιό, ενώ και η κόρη του, η Σάντρα, τον διατηρεί “ζωντανό” στην καρδιά και τη μνήμη μας, με αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Σάντρα Βουτσά, λοιπόν, έχει γενέθλια σήμερα και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε στην αγκαλιά του μπαμπά της όταν ήταν πάρα πολύ μικρή.

Ιδιαίτερα γενέθλια

«Birthday Girl!!! Πριν πολλαααα χρόνια γεννήθηκα κ εγώ κ μεγάλωσα με δυο γονείς που μου έδωσαν πολλή, αστείρευτη αγάπη… όπως κ η υπόλοιπη οικογένεια… οι θείες μου, τα ξαδέλφια μου, η γιαγιά μου (η γιαγιά Μπρογερ, γιατί παππούδες κ η άλλη γιαγιά έφυγαν πολύ νωρίς) η οποία με αγαπούσε τόσο πολύ, που με έσφιγγε τόσο δυνατά κ εγώ της φώναζα ότι θα σκάσω… από αγάπη!!!

Έφτασα λοιπόν σήμερα, μέχρι εδώ, κ αυτή η τεράστια κ ατελείωτη ποσότητα αγάπης που έχω πάρει στην ζωή μου, με κρατάει ακόμα δυνατή κ γεμίζει ζεστασιά την καρδιά μου, παρόλο που η ζωή (…όλων μας!) έτσι όπως την ξέραμε, σε όλα τα επίπεδα, έχει ανατραπεί πλήρως… Η αγάπη όμως μου δίνει δύναμη να προχωρώ κ να μην… καταθέτω τα όπλα!!! Να αγαπάτε κ να σας αγαπούν πολύ… η ευχή, μέσα από την καρδιά μου!!!», έγραψε η Σάντρα Βουτσά.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024