Ηλίας Μπόγδανος: Μιλά για το ξέσπασμά του στο Survivor – «Πίστευα ότι είχα καταστρέψει την εικόνα μου»
Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο που είχε πέσει ψυχολογικά, εξηγώντας παράλληλα το λόγο.
Ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού Survivor, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος.
Μιλώντας στο περιοδικό Hello ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο που είχε πέσει ψυχολογικά, εξηγώντας παράλληλα το λόγο.
Ένιωσες ότι χάνεις τον εαυτό σου;
Άπειρες φορές το ένιωσα αυτό. Αισθάνθηκα ότι είχε αλλάξει ο χαρακτήρας μου, ότι είχα γίνει τοξικός. Ήταν πολύ βασικό το ότι δεν είχαμε εικόνα του πώς βγαίναμε προς τα έξω. Εγώ ειδικά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, τις πιο κρίσιμες, ήμουν σίγουρος ότι είχα γίνει μισητός στον κόσμο και ότι οι δικοί μου άνθρωποι είχαν απογοητευτεί. Γι’ αυτό και είχα πέσει ψυχολογικά, πίστευα ότι είχα καταστρέψει την εικόνα μου.
Τι σε έκανε να το πιστέψεις αυτό, κάποια συμπεριφορά σου;
Σίγουρα, την περίοδο που ένιωθα ότι γίνομαι τοξικός, είχα μια εχθρικότητα με άτομα με τα οποία πριν ήμουν κοντά. Για παράδειγμα, με τον Σάκη μιλούσαμε από την πρώτη μέρα, αλλά αυτό δεν φαινόταν ιδιαίτερα, ενώ στα επεισόδια υπήρχαν διάφορα σκηνικά που πίστευα ότι με έκαναν να φαίνομαι διπλωμάτης. Ευτυχώς, όμως, αυτό τελικά δεν ίσχυε.
Γνωρίζατε όμως στο περίπου τι γίνεται από τις αποχωρήσεις, καταλαβαίνατε τι ήθελε το κοινό, έτσι δεν είναι;
Πράγματι, καταλαβαίναμε από εκεί κάποια πράγματα, όπως επίσης και από τις ερωτήσεις που μας έκαναν στις συνεντεύξεις που δίναμε. Αυτό όμως δεν βοηθούσε κάπου. Για παράδειγμα, αντιλαμβανόμασταν ότι ο Τριαντάφυλλος παρέμενε γιατί κάτι γινόταν έξω, κάτι έβλεπε ο κόσμος και τον κρατούσε.
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)















































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442