Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Βρανά: Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου

Κατερίνα Βρανά: Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου

Η Κατερίνα Βρανά ανέφερε ότι ο κόσμος της δίνει χαρά και δύναμη

«Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι ικανότητές μου. Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να σταθώ όρθια – το κάνω μόνο για λίγα λεπτά γιατί μετά νιώθω ότι πέφτω» δήλωσε η Κατερίνα Βρανά.

Για την περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή μίλησε η Κατερίνα Βρανά στην Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη.

«Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου. Το πιο δύσκολο δεν είναι ότι πήγα να πεθάνω αλλά η αποκατάσταση που κάνω τώρα. Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι ικανότητές μου. Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να σταθώ όρθια – το κάνω μόνο για λίγα λεπτά γιατί μετά νιώθω ότι πέφτω. Δεν βλέπω καλά, οι λεπτές κινήσεις των χεριών μου δεν λειτουργούν καλά, οπότε δεν μπορώ να γράψω. Τώρα μπορώ πιο καλά να κρατήσω το πιρούνι αλλά δεν μπορώ να βαφτώ και αν βουρτσίσω τα μαλλιά μου. Αλλά αυτό δεν μπορούσα να το κάνω ποτέ…

Η επικοινωνία που έχω με τον κόσμο είναι αυτό που μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και χαρά, αυτό μου φτιάχνει το κέφι. Ο κόσμος μού έχει σταθεί πολύ. Με έχουν συγκινήσει πολύ τα μηνύματα και η αγάπη που λαμβάνω. Μπορεί να ακούγομαι σαν ντίβα του ’60 αλλά, πραγματικά, η αγάπη που μου έχει δώσει το κοινό είναι μια τεράστια δύναμη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ!» ανέφερε η Κατερίνα Βρανά.

«Πιστεύω ότι, εκτός από τον χειρουργό στη Μαλαισία, το χιούμορ είναι αυτό που μου έσωσε την ζωή. Άσε το ένα μήλο την ημέρα… Αν μπορείς μια φορά την ημέρα να γελάς δυνατά από την κοιλιά σου, κάνει πάρα πολύ καλό, όχι μόνο στην σωματική υγεία αλλά και στην ψυχολογία σου» σημείωσε η Κατερίνα Βρανά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024