Ελεύθερη ξανά η πρώην του Ατζούν Ιλιτζαλί – Χώρισε ένα μήνα μετά την πρόταση γάμου
H Σεϊμά Σουμπασί μετά από όλα αυτά βρήκε ξανά παρηγοριά στον πρώην σύζυγό της, Ατζούν Ιλιτζαλί, που σκέφτηκε το καλό της κόρης τους και τους εξασφάλισε ένα σπίτι στην Ίμπιζα
Σαν «βόμβα» έσκασε στα τουρκικά μέσα ο χωρισμός της πρώην συζύγου του Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπασί έναν περίπου μήνα μετά την παραμυθένια πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στην On time, o Αιγύπτιος μεγιστάνας Μοχάμεντ Αλ Σαλουσί αποδείχτηκε «ξυπόλητος πρίγκιξ», καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του πανάκριβου δαχτυλιδιού με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου, άρχισαν και οι αποκαλύψεις.
Όταν η Σεϊμά Σουμπασί κατάλαβε την απάτη που είχε στήσει ο σύντροφός της, διαπίστωσε πως και όλα τα δώρα που της είχε κάνει ήταν ψεύτικα. Η 30χρονη επιβεβαίωσε μάλιστα τον χωρισμό της, ενώ έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram.
H Σεϊμά Σουμπασί μετά από όλα αυτά βρήκε ξανά παρηγοριά στον πρώην σύζυγό της, Ατζούν Ιλιτζαλί, που σκέφτηκε το καλό της κόρης τους και τους εξασφάλισε ένα σπίτι στην Ίμπιζα.
Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η 30χρονη Τουρκάλα απέβαλε και ανέβαλε τον επικείμενο γάμο της με τον τότε αγαπημένο της, Μοχάμεντ Αλ Σαλουσί.
«Πρόσφατα ανακοίνωσα την αναβολή του γάμου λόγω στρες. Δυστυχώς θα πρέπει να ανακοινώσω πως λόγω αυτού του άγχους έχασα το μωρό μου. Είμαι πολύ λυπημένη. Χρειάζομαι χρόνο για να πενθήσω και να ξεπεράσω αυτό που νιώθω» έγραφε η Σεϊμά Σουμπασί στα instastories.
Πάντως με νέα της ανάρτηση η Σεϊμά Σουμπασί επιβεβαίωσε δημόσια τον χωρισμό της, ωστόσο διέψευσε τα δημοσιεύματα που αφορούν τους λόγους και ζήτησε ιδιωτικότητα από τα ΜΜΕ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας