Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Νάντια Μπουλέ καθώς βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισάακ, σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού στον κόσμο.
Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και η χαρά της που ολοένα και πλησιάζει η στιγμή που θα κρατήσει αγκαλιά την κόρη της δεν περιγράφεται.
Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους
Πολλές στιγμές μάλιστα από αυτό το όμορφο «ταξίδι» επιλέγει να τις μοιράζεται και με τους φίλους της στο διαδίκτυο, κάτι που έπραξε και αυτή τη φορά ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της μιας και μπήκε στον μήνα της.
«This is 9» έγραψε στη λεζάντα.
Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε η Νάντια Μπουλέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας