Μιλώντας στο πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Από όπου να πιάσεις την ιστορία είναι τρομακτική. Να σκεφτείς αυτό το κορίτσι που χάθηκε… να σκεφτείς το κοριτσάκι το μικρό που θα βρεθεί χωρίς μάνα και ευτυχώς χωρίς πατέρα έχοντας πάνω του όλο αυτό το δράμα… τι σταυρό θα κουβαλάει… Αυτό το κορίτσι σε όποια ενημέρωση κι αν έχει, δεν θα μπορέσεις να της κρύψεις την αλήθεια. Είναι μια κατεστραμμένη ζωή. Μακάρι να κάνει την υπέρβαση»!

Ο παρουσιαστής είπε για την ομολογία του πιλότου:

«Χθες που έμαθα ότι ομολόγησε, θα σας πω το εξής απλό. Εγώ βλέπω ποδόσφαιρο αυτές τις μέρες και δεν μπόρεσα ούτε αυτό να δω. Σήμερα ξύπνησα, μπήκα να ενημερωθώ να δω τι είπε. Όλο αυτό έρχεται σε συλλογικό επίπεδο. Ένας “γεννημένος” δολοφόνος έρχεται να βγάλει την αγριότητα και τη βαρβαρότητα απέναντι στη γυναίκα του, στο παιδί του και σε όλη την κοινωνία, στους γονείς, στη γειτονιά σε όλους», είπε και πρόσθεσε: «Είναι ένα οργανωμένο έγκλημα».

Και λίγο αργότερα ξέσπασε στον αέρα ο παρουσιαστής:

«Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του!»!

Η δε Κατερίνα Καινούργιου είπε:

«Μου έγραψε μια κοπέλα: «Κατερίνα σε παρακαλώ, μην τον λέτε πιλότο. Δολοφόνο να τον λέτε»» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφώνησε: «Αυτό ήθελα να πω. Τι καθ’ ομολογία; Φονιάς! Φονιάς»!

Δείτε όλο το απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο