Για πολλά χρόνια, στον Alpha, στο STAR παλαιότερα και στο Alter η Αννίτα Πάνια αποτελούσε σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου χωρίς φυσικά να έχει «χτυπήσει» ποτέ το λεγόμενο δυναμικό κοινό καθώς το δυνατό της χαρτί ήταν οι μεγαλύτερες ηλικίες.
Με καινούργια εκπομπή και ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο Open.
Όπως μάλιστα λένε σκέφτεται ακόμη και την αλλαγή του τίτλου της εκπομπής της.
Και φυσικά θα υπάρξει αλλαγή και στο σκηνικό της εκπομπής. Θέμα αλλαγής ώρας δεν τίθεται και φυσικά δεν θα φύγουν τα πολλά εμπορικά που έχει στο πρόγραμμα καθώς αυτή είναι η συμφωνία του Open με την επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας