Ληστεία με λεία κοσμήματα αξίας 2 εκατ. ευρώ σημειώθηκε σε αποθήκη πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 73χρονης ιδιοκτήτριας, η πόρτα της αποθήκης ήταν παραβιασμένη. Όπως ανέφερε η ίδια, είχε να κατέβει στην αποθήκη που βρίσκεται στο υπόγειο για περίπου 10 μέρες.
Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από την αποθήκη ενώ έμειναν άναυδοι όταν άκουσαν τη γυναίκα να τους λέει ότι η αξία των κοσμημάτων ήταν 2 εκατ. ευρώ.
Τη διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, ενώ ερευνάται εάν όντως η αξία των κοσμημάτων ήταν 2 εκατ. ευρώ.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας