Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Ομολόγησε ληστεία 25 χρόνια μετά και επέστρεψε τα χρήματα

Κρήτη: Ομολόγησε ληστεία 25 χρόνια μετά και επέστρεψε τα χρήματα

Ένας 48χρονος κρητικός εμφανίστηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της ανατολικής Κρήτης και ομολόγησε ότι εκείνος είχε διαπράξει ληστεία σε τραπεζικό κατάστημα στην Αλικαρνασσό, το 1996

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη.

Ένας 48χρονος κρητικός εμφανίστηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της ανατολικής Κρήτης και ομολόγησε ότι εκείνος είχε διαπράξει ληστεία σε τραπεζικό κατάστημα στην Αλικαρνασσό, το 1996. Ο 48χρονος άνδρας που τότε ήταν φοιτητής είχε καταφέρει να αποσπάσει από την ταμία της τράπεζας το ποσό των 450.000 σε δραχμές.

Σήμερα, τόσα χρόνια μετά ο 48χρονος ένιωσε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ζητήσει συγνώμη με τον τρόπο του και να επιστρέψει μέσω της Αστυνομίας στην τράπεζα το ποσό των 1330 ευρώ, όσα δηλαδή και τα χρήματα που είχε αποσπάσει τότε.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο ίδιος φέρεται να εξήγησε στους εμβρόντητους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν να προβεί σε αυτή την ομολογία τόσα χρόνια μετά. Για την συγκεκριμένη ληστεία του 1996 οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές Ασφαλείας είχαν ταυτοποιήσει ως εμπλεκόμενο ένα άλλο άτομο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι ο 48χρονος περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς διέπραξε την ληστεία, ισχυριζόμενος ότι ήταν μόνος του. Έδωσε στην ταμία ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι έφερε πάνω του πιστόλι και υπό την απειλή αυτή, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα. Το κίνητρο για τη ληστεία ήταν ότι χρωστούσε λόγω τζόγου.

Σύμφωνα με πηγές του Cretalive, πλέον η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αφού η κατάθεση με τα όσα ομολογεί και περιγράφει ο 48χρονος θα διαβιβαστούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τα περαιτέρω.

Σε ότι αφορά τα χρήματα που παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα, θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024