Υπόθεση απάτης ύψους 35.600 ευρώ εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, εις βάρος ενός άνδρα που είδε τα χρήματα από τους λογαριασμούς του να κάνουν «φτερά».
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο κατηγορούμενοι στις 11 Μαΐου αφού κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στους κωδικούς του ηλεκτρονικού τραπεζικού συστήματος (e-banking) ενός άνδρα, προέβησαν σε μεταφορά του συνόλου του ποσού που είχε ο παθών στους δύο λογαριασμούς του.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ημεδαπών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).