Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στα Χανιά: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» φώναζε ο πατέρας της 11χρονης

Τραγωδία στα Χανιά: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» φώναζε ο πατέρας της 11χρονης

Η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγό του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα δύο ακόμη ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλο χώρο

Συνοδεία αστυνομικών και μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος της κηδείας της 11χρονης κόρης της έφτασε η μητέρα της στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το 11χρονο κοριτσάκι της που βρήκε τραγικό θάνατο σε βράχια, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει ότι η Ιωάννα έφυγε για πάντα. «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του.

Ωστόσο, η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγό του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα δύο ακόμη ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλο χώρο.

Πάντως, η τελευταία υποστήριξε την Πέμπτη πως δεν είχε τσακωθεί με την κόρη της. «Το κορίτσι ήταν χαρούμενο. Είχε βάλει λίγο αρωματάκι, λίγο κραγιόν. Πήρε κάτι χαρτζιλικάκια και μου είπε ‘πάω μια βόλτα κοντά και θα γυρίσω σύντομα’. Είχαμε καλές σχέσεις, δεν είχαμε προβλήματα».

Πού στρέφονται οι έρευνες – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Η Ασφάλεια των Χανίων προσπαθεί μέσα από τις καταθέσεις των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών που παρακολουθούσαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η 11χρονη Ιωάννα να βρει απαντήσεις στο θάνατό της.

Ήδη, από τις αναφορές τους στους αστυνομικούς η ψυχολογία του κοριτσιού δεν ήταν καθόλου καλή εξαιτίας των οικογενειακών προβλημάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, μυστήριο για την αστυνομία αποτελεί το γεγονός ότι, ενώ δίπλα από το άψυχο σώμα της 11χρονης βρέθηκαν τα ακουστικά, δεν βρέθηκε ακόμη το κινητό της τηλέφωνο και η ζακέτα που φορούσε, όπως την κατέγραψε και βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην τελευταία της διαδρομή.

Κατά την εξέταση του άψυχου παιδικού κορμιού ο ιατροδικαστής διαπίστωσε αρκετές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας του πτώσης από μεγάλο ύψος. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το παιδί έπεσε με τα πόδια προς τα βράχια σε οριζόντια θέση. Τα παραπάνω στοιχεία ίσως δώσουν απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα για τον αδόκητο θάνατό της που έχει βυθίσει στο πένθος τα Χανιά.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024