Δωρεάν φιάλες οξυγόνου για τις ανάγκες της Μονάδας Covid-19 στο Νοσοκομείο Καλύμνου έχουν προσφέρει αρκετοί ιδιώτες.
Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, αρκετοί ιδιώτες έδειξαν συγκινητικό ενδιαφέρον για να καλυφθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου, που είναι πολύ μεγάλες. Καθημερινά απαιτούνται 18-25 φιάλες οξυγόνου για τους νοσηλευομένους στη Μονάδα covid-19.
Το υφιστάμενο σύστημα παραγωγής οξυγόνου που έχει εγκατασταθεί με δαπάνη του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Χαλίκου χρησιμοποιείται για την κάλυψη χειρουργείων και υπολοίπων τμημάτων του Νοσοκομείου Καλύμνου.
Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία προμήθειας και εγκατάστασης στο Νοσοκομείο Καλύμνου μίας μονάδας παραγωγής οξυγόνου, δυνατότητας 20 κυβικών/ώρα αξίας 118.900 ευρώ για την κάλυψη των έκτακτων και αυξανόμενων αναγκών δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κοροναϊού.
Μέχρι την ολοκλήρωση εγκατάστασης και λειτουργίας της νέας μονάδας θα χρησιμοποιούνται φορητές φιάλες οξυγόνου και όγια την προμήθεια του έχουν προσφερθεί αρκετοί ιδιώτες για να καλύψουν τη δαπάνη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας