Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Μάθαμε ποιος ηθοποιός θα είναι και στον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Μάθαμε ποιος ηθοποιός θα είναι και στον τρίτο κύκλο

«Τα γυρίσματα του νέου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο», αποκάλυψε ο Προύσαλης.

Περίπου ένας μήνας έμεινε για να ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι καταιγιστικές, με τα spoilers να λένε ότι κάποιοι ήρωες θα πεθάνουν ενώ την ίδια ώρα θα προετοιμάζεται το έδαφος για τον τρίτο κύκλο, τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Έναν από τους ρόλους, που θα έχουμε τη χαρά να δούμε ξανά από τον Σεπτέμβρη είναι αυτός του Προύσαλη. Την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο ίδιος ο Γιώργος Σουξές.

Ο ηθοποιός μιλώντας σήμερα στη «Φωλιά των Κου-Κου» είπε ότι ο ενωμοτάρχης θα είναι στο Διαφάνι και τη νέα σεζόν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δούκα και στο αν θα καταφέρει να τη γλιτώσει ξανά. «Ο κόσμος στο δρόμο μου δείχνει την αγάπη του και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Βγάζω φωτογραφίες μαζί τους, ακούω ωραία λόγια, μου στέλνουν δωράκια, έχω μαζέψει 20 κιλά ρακιές, εγώ δεν πίνω, τι θα τα κάνω δε ξέρω. Θα συνεχίσω και την τρίτη σεζόν στη σειρά» είπε.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Διάβασα και εγώ αυτά που γράφουν για θανατικό στο Διαφάνι, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει, θα δούμε. Ο Δούκας έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει πολύ καλά και ξεγλιστράει πάντα. Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο».

Στο μεταξύ στο σημερινό επεισόδιο:

Ο Μιλτιάδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας μαινόμενος αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με το Νικηφόρο στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου; Τα μέλη του συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Τι σχεδιάζει ο Μελέτης για να τον βγάλει απ’ τη μέση; Η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στην μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στο σπίτι της και στους γονείς της;

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024