Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Βουτσάς : Σε διαμάχη η κόρη του με τη δεύτερη σύζυγο του μεγάλου ηθοποιού

Κώστας Βουτσάς : Σε διαμάχη η κόρη του με τη δεύτερη σύζυγο του μεγάλου ηθοποιού

Οι 70 πίνακες μεγάλης αξίας του Κώστα Βουτσά και η διαμάχη της Σάντρας Βουτσά με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, με φόντο 70 πίνακες μεγάλης αξίας.

O αείμνηστος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς είχε επενδύσει σημαντικά ποσά για την αγορά έργων τέχνης, για την προσωπική συλλογή του. Ανάμεσά τους, υπάρχουν και ορισμένοι πίνακες μεγάλης αξίας.

Πρόκειται για έργα τέχνης, τα οποία είχε σκοπό να αφήσει στις κόρες του – αφού τότε ακόμη δεν είχε αποκτήσει τον γιο του.

Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, μίλησε για τα συλλεκτικά έργα τέχνης, τα οποία διατηρούσε η Θεανώ, η δεύτερη σύζυγος του ηθοποιού.

Όπως καταγγέλλει, μέχρι και σήμερα η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, μέχρι και σήμερα αρνείται να παραχωρήσει τα έργα τέχνης στα παιδιά του, όπως ήταν και η επιθυμία του.

«Αναγκάστηκα να μιλήσω γιατί συμβαίνει κάτι δύσκολο και λάθος. Τις επιθυμίες των ανθρώπων που “φεύγουν” από τη ζωή, τις σέβεσαι. Δεν υπάρχει διαθήκη του πατέρα μου ούτε έχουμε κληρονομήσει κάποια αμύθητη περιουσία.

Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης. Ήταν μια επένδυση για εμάς, τις τρεις κόρες του.

Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου πήρε αυτούς τους πίνακες για να τους φυλάξει σε έναν αποθηκευτικό χώρο. Δεν χωρούσαν σε σπίτι, ήταν πάρα πολλοί», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

Η Σάντρα Βουτσά μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Όταν ο πατέρας μου ζούσε κόντευαν να βάλουν πίνακες και στο ταβάνι, είναι πάνω από 70 πίνακες. Η συζήτηση για τους πίνακες γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου λέγοντάς μου πως “όταν θα φύγω από τη ζωή οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις 3 με κλήρωση”. Στις αρχές του 2019 έγινε και μια κουβέντα και υπήρχαν δύο μάρτυρες.

Σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι γι αυτό το θέμα, πήρα ένα τελεσίγραφο, ότι “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτή την απόφαση.

Μπορεί να πιστεύει ότι οι πίνακες είναι δικοί της. Γιατί δεν έλυσε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή; Περίμενε τόσα χρόνια μέχρι που θα έφευγε ο πατέρας μου για να κάνει αυτό που ήθελε αυτή.

Ο πατέρας μου δεν άφησε διαθήκη γιατί δεν πίστευε στις διαθήκες και δεύτερον γιατί θεωρούσε ότι θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Όλα τα συζητάω, όλα τα σκέφτομαι, είμαι ακόμα σε σκέψεις και θα δω τι θα κάνω», πρόσθεσε επίσης η Σάντρα Βουτσά.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024