Ευχάριστα νέα για την Καλομοίρα – Ξεπεράστηκε το πρόβλημα υγείας του γιου της
Eυχάριστα τα νέα για την Καλομοίρα, καθώς επιτέλους το πρόβλημα υγείας του γιου της αντιμετωπίστηκε επιτυχώς
Eυχάριστα τα νέα για την Καλομοίρα, καθώς επιτέλους το πρόβλημα υγείας του γιου της αντιμετωπίστηκε επιτυχώς.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία μένει μόνιμα στην Ουάσινγκτον με την οικογένειά της, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου αποκάλυψε πως ο γιος της Δημήτρης υποβλήθηκε σε μια θεραπεία εξαιτίας των αλλεργιών που είχε στους ξηρούς καρπούς. Μετά από 18 μήνες, ο γιος της ξεπέρασε την αλλεργία του και πλέον μπορεί να τρώει ό,τι θέλει.
«Συγχαρητήρια στον Δημήτρη που ολοκλήρωσε την ΟΙΤ θεραπεία του για τις αλλεργίες του στα καρύδια και τα φυστίκια. Ήταν 18 ολόκληροι μήνες και είμαστε όλοι τόσο περήφανοι! Ευχαριστούμε τον γιατρό Shayegan για την καθοδήγηση, την υποστήριξη και την υπομονή του! Ως μητέρα του, δεν έχω πλέον λόγο να ανησυχώ για τα… καρύδια του!!» σχολίασε η Καλομοίρα στα social media.
View this post on Instagram
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442