Χαρούμενος, χαμογελαστός, ευδιάθετος. Ο Τζον Φαν Σιπ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από την Εθνική ομάδα και φυσικα από το αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε φανταστικό, ενώ δήλωσε περήφανος για την εικόνα της Ελλάδας.
«Ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει κατοχή μπάλας, Μείναμε ενωμένοι, παλέψαμε σαν ομάδα, δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες οι Ισπανοί. Μετά το 1-0 μείναμε μέσα στο ματς, ο Μπακασέτας εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι με το Κόσοβο και πήραμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για τα παιδιά και τώρα προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια», είπε ο Ολλανδός και συνέχισε.
«Συγχαίρω όλα τα παιδιά για την απόδοση. Είχαμε δύσκολο πρώτο μέρος, γι’ αυτό έκανα τις αλλαγές για να έχουμε φρέσκα πόδια. Ήταν ομαδική η προσπάθεια που είδαμε. Μπορεί ο Λημνιός, ο Τσιμίκας να μην είχαν πολλά ματς, αλλά για παράδειγμα Τσιμίκας έβγαλε όλο το 90λεπτο. Κρατάμε αυτή την προσπάθεια όλων για να προχωρήσουμε.
Είναι ένα αποτέλεσμα που βοηθάει στην αυτοπεποίθηση των παιδιών και της ομάδας Όταν παίζεις με αντιπάλους σαν την Ισπανία θέλεις συμπαγές ποδόσφαιρο, κοντινές αποστάσεις. Θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο και θα εστιάσουμε και στο φιλικό με Ονδούρα και στο ματς με Γεωργία».
Ο Φερνάντο Αλόνσο παραδέχεται ότι η Aston Martin ξεκίνησε «με το αριστερό» με το AMR26, εξηγεί τις καθυστερήσεις και προειδοποιεί πως η νίκη στην Αυστραλία δεν είναι ρεαλιστικός στόχος.
Ο Άγιαξ ενώνει ξανά τα επίθετα Ιμπραΐμοβιτς και Φαν ντερ Φάαρτ, αυτή τη φορά χωρίς ρήξεις, αλλά με συνεργασία και νέο νόημα στο παλιό ποδοσφαιρικό ρήγμα.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα βραβεύει τον καλύτερο άνδρα και την καλύτερη γυναίκα διαιτητή της χρονιάς που θα βγαίνει από λίστα πέντε υποψηφίων, όμως στην Ελλάδα κρύβουν τις βαθμολογίες