Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άντονι Φάουτσι γίνεται ήρωας παιδικού βιβλίου

Ο Άντονι Φάουτσι γίνεται ήρωας παιδικού βιβλίου

«Δρ. Φάουτσι: Πώς ένα αγόρι από το Μπρούκλιν έγινε ο γιατρός της Αμερικής» είναι ο τίτλος του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος Δρ. Άντονι Φάουτσι θα είναι το κεντρικό θέμα ενός νέου παιδικού βιβλίου που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

«Δρ Φάουτσι: Πώς ένα αγόρι από το Μπρούκλιν έγινε ο γιατρός της Αμερικής» είναι ο τίτλος του παιδικού βιβλίου που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου από τον οίκο Simon & Schuster.

«Πριν ο Τόνι Φάουτσι γίνει ο γιατρός της Αμερικής, ήταν ένα παιδί με ένα εκατομμύριο ερωτήσεις, για τα πάντα, από τα τροπικά ψάρια στην κρεβατοκάμαρά του μέχρι τα πράγματα που διδασκόταν στο κυριακάτικο σχολείο» αναφέρουν οι εκδότες του βιβλίου.

«Έχω πραγματικά μεγάλες προσδοκίες και ελπίδες ότι τα παιδιά με περιέργεια που θα διαβάσουν αυτό το βιβλίο – αυτά στα οποία βασιζόμαστε για να λύσουμε τις αυριανές επιστημονικές προκλήσεις – θα δουν τους εαυτούς τους στις σελίδες της ιστορίας του δρ. Φάουτσι και θα θέσουν τους στόχους τους εξίσου ψηλά».

Ο 80χρονος Άντονι Φάουτσι έγινε 80 ετών είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τις νεαρές ηλικίες. Πέρσι τον Δεκέμβριο απευθυνόμενος στα παιδιά είχε πει ότι έσωσε τα Χριστούγεννα πετώντας στον Βόρειο Πόλο για να κάνει εμβόλιο στον Άγιο Βασίλη.

Σύμφωνα με μια σελίδα του Amazon για νέο παιδικό βιβλίο με θέμα τον Φάουτσι, η συγγραφέας Κέιτ και η εικονογράφος Αλεξάντρα Μπάι θα διηγηθούν στα παιδιά μια ιστορία για «ένα περίεργο αγόρι στο Μπρούκλιν, που παρέδιδε συνταγές από το φαρμακείο του πατέρα του με το μπλε ποδήλατό του.

«Ο πατέρας του και ο μετανάστης παππούς του δίδαξαν τον Άντονι να κάνει ερωτήσεις. Η ικανότητα του Άντονι να παραμένει περίεργος και να επικοινωνεί με τους ανθρώπους θα τον ακολουθούσε σε ολόκληρη τη ζωή του» αναφέρεται στην περιγραφή το βιβλίου.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024