Μικρή μείωση του ιικού φορτίου του Covid -19 κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, δείχνει νέα μέτρηση και η εργαστηριακή διερεύνηση στα δείγματα ανεπεξέργαστων λυμάτων της περιοχής της Κισσάμου που λήφθηκαν στις 12 Μαρτίου από την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων της περιοχής, όπως ανακοίνωσε ο δήμος.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, «ο ρυθμός αποκλιμάκωσης φαίνεται να είναι σχετικά αργός και είναι σημαντικό να τονιστεί ότι παρ’ όλο που η ανάγνωση των δεδομένων είναι σαφώς θετική, από την συμπεριφορά όλων μας θα κριθεί η περαιτέρω εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή μας».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο Δήμος Κισσάμου θα συνεχίσει τις δειγματοληψίες στα λύματα για την παρακολούθηση της συγκέντρωσης του ιού, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των κατοίκων του δήμου από την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19».
Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης ο δήμος, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Αντιπεριφέρεια Χανίων, θα πραγματοποιήσουν μια ακόμα δράση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), για όσους επιθυμούν να εξεταστούν, την Παρασκευή 19 Μαρτίου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα