H Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη φάση της προσωπικής της ζωής καθώς σύντομα θα γίνει μανούλα φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη.
Η γνωστή παρουσιάστρια και influencer βρίσκεται στη Ζυρίχη, εκεί όπου εργάζεται μόνιμα ο αγαπημένος της και λόγω της Καθαράς Δευτέρας ήθελε να βρει στα ξένα λαγάνα.
Λίγο οι ορμόνες, λίγο οι λιγούρες, η Μαρία Ηλιάκη έγινε έξαλλη με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Ο λόγος;
Eκείνη ρωτούσε αν θα βρει λαγάνα και οι διαδικτυακοί της φίλοι της έστελναν συνταγές… έτσι νευρίασε!
Η Μαρία αρχικά είπε: «Πιστεύετε ότι θα βρω λαγάνα εδώ στην Ελβετία; Οχι ε; Γιατί βλέπω κάτι λαγάνες που ανεβάζετε και μου μύρισε… Μακάρι να είχα μια λαγάνα με ταραμά! Και σκέτη την έτρωγα»!
Οι followers της έσπευσαν να τις στείλουν συνταγές για λαγάνα.
Και είπε σε ένα story της:
«Παιδιά δεν θέλω να μου στέλνετε συνταγές λαγάνας δηλαδή αν ήθελα να κάνω λαγάνα, ξέρω και μόνη μου να κάνω google… Nα τη βρω θέλω, να τη φάω, όχι να τη φτιάξω… Μη με ταράζετε είναι και οι ορμόνες μου»!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας