Σόλσκιερ : Κέρδισε… ξανά τον Γκουαρντιόλα και μπήκε σε ένα κλειστό γκρουπ (pic)
Με τη νέα του νίκη απέναντι στην Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατάφερε να μπει σε ένα ιδιαίτερο γκρουπ προπονητών που έχουν κερδίσει τον Καταλανό.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φτάσει σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στη… μισητή Μάντσεστερ Σίτι, βάζοντας τέλος στο απίθανο σερί των 21 συνεχόμενων νικών που είχαν χτίσει οι «πολίτες».
Μία ακόμη νίκη της Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ» που με τη χθεσινή, έφτασε τα τρία συνεχόμενα διπλά στην έδρα της συμπολίτισσας, έχοντας φτιάξει μία παράδοση… Σερί πάντως έχει καταφέρει να φτιάξει και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα που, χθες έφτασε τις τέσσερις νίκες απέναντι στον τεχνικό της Σίτι, βάζοντας το όνομα του σε ένα ιδιαίτερο κλαμπ προπονητών.
Ο Νορβηγός έγινε μόλις ο 3ος προπονητής που φτάνει τις τέσσερις νίκες απέναντι στον Καταλανό, με τον Μουρίνιο να είναι στην κορυφή με εννιά και τον Κλοπ στη δεύτερη θέση με επτά…
Only three managers have won 4+ games against Pep Guardiola in his managerial career, including penalty shoot-outs:
?? Jürgen Klopp x9 ?? José Mourinho x7 ?? Ole Gunnar Solskjaer x4
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.