Μπορεί να μην υπάρχει μεταγραφική περίοδος, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, με την παρουσία του Πιέρ Ντρεοσί, ένα άνοιγμα τόσο στη γαλλική, όσο και στην αφρικανική αγορά. Με σκοπό να βρει παίκτες και έτοιμους, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα, αλλά και ταλέντα με προοπτική.
Σε αυτό το πλαίσιο οι πράσινοι έφεραν στην Ελλάδα τον 20χρονο επιθετικό, Κόκε, από τον Κονγκό, ο οποίος θα περάσει από τις… ακτίνες του Λάζλο Μπόλονι.
Ο νεαρός φορ είναι μία περίπτωση που κοιτούσε ο Ντρεοσί εδώ και καιρό, είχε συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του και τους είχε ενημερώσει για την επιθυμία του Παναθηναϊκού να ασχοληθεί με τον παίκτη.
Ο Κόκε, που προέρχεται από την ακαδημία της Ματετέ, βρίσκεται ήδη στο Κορωπί και θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, έως ότου ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφασίσει για το αν αξίζει να υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε μια ματσάρα για γερά νεύρα από την Ζαλγκίρις με 99-94, με τον Γκος να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και ο Φουρνιέ το ματς της ζωής του…