Μπορεί να μην υπάρχει μεταγραφική περίοδος, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, με την παρουσία του Πιέρ Ντρεοσί, ένα άνοιγμα τόσο στη γαλλική, όσο και στην αφρικανική αγορά. Με σκοπό να βρει παίκτες και έτοιμους, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα, αλλά και ταλέντα με προοπτική.
Σε αυτό το πλαίσιο οι πράσινοι έφεραν στην Ελλάδα τον 20χρονο επιθετικό, Κόκε, από τον Κονγκό, ο οποίος θα περάσει από τις… ακτίνες του Λάζλο Μπόλονι.
Ο νεαρός φορ είναι μία περίπτωση που κοιτούσε ο Ντρεοσί εδώ και καιρό, είχε συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του και τους είχε ενημερώσει για την επιθυμία του Παναθηναϊκού να ασχοληθεί με τον παίκτη.
Ο Κόκε, που προέρχεται από την ακαδημία της Ματετέ, βρίσκεται ήδη στο Κορωπί και θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, έως ότου ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφασίσει για το αν αξίζει να υπογράψει συμβόλαιο με τους πράσινους.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.