Michael Jackson και Whitney Houston – Μεγάλες μουσικές στιγμές που έμειναν στην ιστορία… σαν σήμερα
Το Mega Star μάς κάνει μία μουσική βόλτα σε μεγάλες στιγμές της μουσικής ιστορίας, που συνέβησαν πριν από κάποια χρόνια, σαν σήμερα.
Ο Michael Jackson κέρδισε το πρώτο του βραβείο Grammy το 1980.
Το 1993, η Whitney Houston έσπασε ρεκόρ με το single «I will always love you», παραμένοντας 14 εβδομάδες στην κορυφή.
Το 2006, το 5ο album των Goin’ Through «La Sagrada Familia» έγινε το πρώτο χρυσό του συγκροτήματος, μετά από δύο χρόνια κυκλοφορίας.
- Συνταγή: Carrot cake pancakes
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε υποδομές της Τεχεράνης – Πληθαίνουν τα σενάρια περί χερσαίας επέμβασης των ΗΠΑ
- Καταφύγιο κάτω από την αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Ενδυνάμωση: Είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε
- Προ των πυλών η κακοκαιρία: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες και έντονα φαινόμενα
- ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό το κτίριο ποιος (δεν) θα το πάρει;
- Μόδα και Έπσταϊν: Στο στόχαστρο τα πρακτορεία
- Γιατί κάποιες φορές ρίχνουμε τα στάνταρ μας στις σχέσεις;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442