Νέες αναταράξεις αναμένονται στο Survivor, καθώς πολύ σύντομα θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης δύο πρόσωπα – «κλειδιά», που αναμένεται να δημιουργήσουν αναστάτωση.
Όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής Love It, σύντομα στον Άγιο Δομίνικο θα έχουμε την είσοδο δυο νέων παικτών.
Πρόκειται για τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά, την οποία είδαμε στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks.
O Σάκης Κατσούλης είναι πρώην σύντροφος της Μαριλένας Ρουμελιώτη .
Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια και έκαναν μαζί την αίτηση για συμμετοχή στο Survivor 4 στο μεσοδιάστημα όμως χώρισαν.
Η Χριστίνα Κεφαλά που επίσης μπαίνει στο Survivor είναι η κοπέλα με την οποία ο Σάκης Κατσούλης έκανε σχέση μετά τον χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως πλέον δεν είναι μαζί.
Σε ποια ομάδα όμως θα ενταχθούν οι δύο νέοι παίκτες;
Όπως ανέφερε ο Βασίλης Γρηγορόπουλους, Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά θα ενισχύσουν τη Μπλε ομάδα του Survivor 4.
Θα είναι δηλαδή συμπαίκτες της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.