Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Δύο ονόματα-θρύλοι για το NBA, με τις απόψεις για το ποιος είναι το goat να διίστανται.
Ο προπονητής των Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς ρωτήθηκε για αυτή την… κόντρα, με την απάντηση του να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Οπως τόνισε, ο Τζόρνταν είναι ο GOAT, αλλά ο σταρ των Λέικερς θα έχει την σπουδαιότερη καριέρα.
«Ο Μάικλ ήταν σκληρός. Ήταν αδίστακτος. Ο Κόμπι πλησίασε την ανταγωνιστικότητα του. Δεν έχω δει άλλον τόσο ανταγωνιστικό. Θυμάμαι η ρούκι σεζόν του, ήταν η δεύτερη δικιά μου. Και ξεκίνησε να γίνεται σταρ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν, δεν μπορεί να παίξει τόσο σκληρά όλη την σεζόν. Και 10 χρόνια μετά έπαιζε ακόμα έτσι. Με εξέπληττε πόσα έδινε και στις δύο άκρες του παρκέ.
Ο Μάικλ είναι ο σπουδαιότερος παίκτης. Αλλά ο ΛεΜπρον θα έχει την σπουδαιότερη καριέρα. Και όσα κάνει τώρα είναι εκπληκτικά».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).
Το βόλεϊ είναι σαν την Ελλάδα. Διχάζεται. Μέση δεν έχει. Είσαι με τους δεξιούς ή με τους αριστερούς; Είσαι με τον Άδωνη ή με τους γιατρούς; Είσαι με το Ισραήλ ή με την Παλαιστίνη; Και όλα με όρους Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου, την ψυχολογία της ομάδας και την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις – Τι είπε για τους τραυματίες
Η Λίντσεϊ Βον έχει ξεκινήσει τη μακρά και δύσκολη αποθεραπεία της και σε νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media, εξηγεί πώς ο γιατρός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ έσωσε το πόδι της...