Άγνωστοι δράστες ξυλοκόπησαν, χθες το βράδυ, στην Αργυρούπολη, έναν 15χρονο και έναν 17χρονο, προκειμένου να τους πάρουν τα κινητά τηλέφωνά τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 19:30, οι δράστες μόλις είδαν τους δύο ανήλικους στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τους πλησίασαν και ξαφνικά άρχισαν να τους χτυπούν άγρια, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν. Αμέσως μετά αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα των δύο νεαρών και τράπηκαν σε φυγή.
Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλλήψή τους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ταυτοποιήσει δύο από τους δράστες.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας