Αγουέρο : «Δεν ξέρω για ποιο λόγο αγόρασα Λαμποργκίνι»
Ο Σέρχιο Αγουέρο αναρωτήθηκε δημοσίως για ποιον λόγο έχει αποκτήσει Λαμποργκίνι, αφού δεν τη χρησιμοποιεί
Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι ένας από τους κορυφαίους και τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη. Έτσι κάποια στιγμή κι αυτός είπε να αγοράσει μια Lamborghini Aventador, αλλά φαίνεται πως το έχει μετανιώσει καθώς το super car, σαπίζει στο γκαράζ.
Το αμάξι κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ αλλά ο Αγουέρο το έχει αφήσει να πιάνει αράχνες και μάλιστα αναρωτήθηκε δημοσίως με ιδιαίτερο τρόπο για ποιο λόγο έχει αποκτήσει αυτό το αυτοκίνητο.
«Δεν ξέρω γιατί στο διάολο αγόρασα μια Lamborghini. Πρέπει να έχω κάνει 1.200 χλμ μέσα σε έξι χρόνια, τη χρησιμοποιώ ελάχιστα. Εδώ και δύο χρόνια σκέφτομαι γιατί στο διάολο αγόρασα αυτό το αυτοκίνητο. Ήμουν τρελός. Πλέον έχει αράχνες και σκόνες», είπε ο Κουν Αγουέρο.
- Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εγώ δεν θα τον χαιρετούσα»
- Χούλιο Ενσίσο: Το καμάρι του Κααγκουαζού και η ελπίδα της Παραγουάης (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/3): Πού θα δείτε το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το Super Cup της Superleague 2
- Κώστας Σλούκας: Η 300άρα, ο Γιουλ και ο… Παπανικολάου
- Ο Άρης ψάχνεται για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)
- Τραυματίστηκαν Μαυροπάνος και Ρότα – Θα υποβληθούν σε εξετάσεις
- Βινίσιους ή Γιαμάλ; O Γιορέντε έκανε σύγκριση
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442