Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (10/1, 20:00) και μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Νίκου Ζήση και Δημήτρη Κατσίβελη.
Οι δύο παίκτες κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και να προλάβουν να μπουν στη 12αδα.
Αν δεν τα καταφέρουν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την Ένωση στον άσο αφού οι επιλογές θα είναι ελάχιστες.
Παράλληλα, εκτός οριστικά τέθηκε ο Μάρκους Σλότερ που ακόμη δεν είναι έτοιμος για να επιστρέψει στα παρκέ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.