Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν : Τι αποκαλύπτει η νταντά της για το πολύκροτο διαζύγιο της;

Κιμ Καρντάσιαν : Τι αποκαλύπτει η νταντά της για το πολύκροτο διαζύγιο της;

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, η 52χρονη νταντά της Κιμ που σήμερα εργάζεται ως οικονομική σύμβουλος και μένει στη Νότια Ντακότα, ήταν εκείνη που πρόσεχε επί 8 χρόνια τις έφηβες τότε αδερφές Καρντάσιαν, παρότι δεν είχαν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας

Η 52χρονη Pam Behan, νταντά της Κιμ Καρντάσιαν, παραχώρησε συνέντευξη στη DailyMail έχοντας διάφορα να πει σχετικά με το χωρισμό του ζεύγους.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, η 52χρονη νταντά της Κιμ που σήμερα εργάζεται ως οικονομική σύμβουλος και μένει στη Νότια Ντακότα, ήταν εκείνη που πρόσεχε επί 8 χρόνια τις έφηβες τότε αδερφές Καρντάσιαν, παρότι δεν είχαν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Σήμερα, υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως ο αείμνηστος πατέρας της Κιμ θα της παρείχε πλήρη στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά.

« Τη στηρίζω αν όντως έχει μπουχτίσει και προφανώς πιστεύω πως έχει μπουχτίσει»

«H Κιμ μόλις έγινε 40 χρόνων και στο εξής θα είναι ανύπαντρη μητέρα, αλλά ξέρει πώς να ξεπερνά τις δυσκολίες, ήταν έτσι από παιδί. Μπορεί να υπάρχουν μερικές δύσκολες ημέρες στο μέλλον, αλλά ξέρω πως θα λάμψει μέσα από αυτές. Είχα πολύ καλή σχέση με τον πατέρα της Κιμ, Ρόμπερτ Καρντάσιαν , ήμασταν φίλοι. Ξέρω πως δε θα ήθελε να είναι δυστυχισμένη και θα ήθελε το καλύτερο για την ευτυχία και την ευημερία της ίδιας και των παιδιών της. Τη στηρίζω αν όντως έχει μπουχτίσει και προφανώς πιστεύω πως έχει μπουχτίσει. Πάντα υπάρχει ένα κρίσιμο σημείο. Πιστεύω πως η μαμά της, Kris και τα αδέρφια της θα βρίσκονται πλάι της στο 100%. Στο σόου διαφωνούν και μαλώνουν, αλλά ένα πράγμα που ισχύει μεταξύ τους είναι ότι μένουν ενωμένοι, ειδικά στις δύσκολες περιόδους. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν περνούν μόνο δύσκολες στιγμές, αλλά παράλληλα όλος ο κόσμος παρακολουθεί και αυτό μπορεί να γίνει εξευτελιστικό», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Για την ιστορία, η Behan ξεκίνησε να δουλεύει στους Καρντάσιαν το 1991, όταν δηλαδή η Κιμ ήταν 10 ετών και αργότερα περιέγραψε την εμπειρία της σε βιβλίο που τιτλοφορείται Malibu Nanny.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024