Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
MadWalk 2020 : Με Βίκυ Καγιά η λαμπερή έναρξη της φαντασμαγορικής βραδιάς

MadWalk 2020 : Με Βίκυ Καγιά η λαμπερή έναρξη της φαντασμαγορικής βραδιάς

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, ξεκίνησε αποκλειστικά στο MEGA. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες!

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, ξεκίνησε αποκλειστικά στο MEGA. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες!

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, θα παρουσιαστούν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών. Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς είναι η Serkova Crystal Pure. Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών παρουσιάζει η κορυφαία, Βίκυ Καγιά.

Το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project επιμελείται σήμερα καλλιτεχνικά ο Νίκος Τάγης. Τη σκηνοθεσία στο stage αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Δημήτρης Τσίγκoς, το Fashion Direction ο Νίκος Υφαντής και την επιμέλεια styling ο Κώστας Ζήσης.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε έντονες στιγμές από παλαιότερες διοργανώσεις, όπως την πρώτη πασαρέλα του θεσμού το 2011 που περπάτησε υπό τους ήχους του τραγουδιού «Tonight» και δέκα χρόνια αργότερα η βραδιά ξεκίνησε με το ίδιο τραγούδι και το ίδιο καρδιοχτύπι. Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική, από όλες τις απόψεις, η μαγεία της βραδιάς όμως θα παραμείνει ίδια. Ανατρεπτικά σόου, κομψές δημιουργίες και άφθονη μουσική έπονται στην συνέχεια.

Είστε έτοιμοι για την πιο fashion νύχτα της χρονιάς;

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024