Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει και πάλι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» το τρίποντο που θα αυξήσει τη διαφορά τόσο από την Ένωση αλλά και από τον ΠΑΟΚ.
Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των ερυθρόλευκων ήταν και πάλι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μετά την κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε και στο 69′ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Τσιντώτα.
Συγκεκριμένα, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, οι Νεντελτσεάρου και Κρίστιτσιτς δεν μπόρεσαν να διώξουν, ο Καμαρά γύρισε την μπάλα, με τον Τσιντώτα να κάνει κακή έξοδο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει η μπάλα στα πόδια του Μαροκινού που με ένα πολύ δυνατό σουτ την έστειλε στην εστία της ΑΕΚ για το 2-0.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.