Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γώγος: Ερχονται lockdown τύπου Μαρτίου στις «κόκκινες» περιοχές

Γώγος: Ερχονται lockdown τύπου Μαρτίου στις «κόκκινες» περιοχές

«Ένα απλό πράγμα θα ήταν να επιβληθεί το lockdown του Μαρτίου στις περιοχές που κινδυνεύουν, είπε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος για περιοχές όπως δήμοι δυτικής Αττικής και δυτικής Μακεδονίας.

Για ανακοινώσεις περί lockdown τύπου Μαρτίου στη δυτική Αττική και στη δυτική Μακεδονία προϊδέασε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Χαράλαμπος Γώγος, χαρακτηρίζοντας «σοβαρό» το πρόβλημα της αύξησης των κρουσμάτων στις λεγόμενες «κόκκινες» περιοχές.

Μιλώντας στο ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρξει και χαλάρωση των μέτρων είπε πως, «με τα δεδομένα που προέκυψαν όταν ήταν χωρισμένη σε ζώνες η χώρα, είδαμε ότι υπήρξε μεταφορά από ζώνη σε ζώνη κι έτσι έγιναν οριζόντια τα μέτρα».

«Μπορεί να συμβεί να χαλαρώσουν τα μέτρα στις πράσινες περιοχές», είπε, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι «δεδομένο ότι μέχρι τις αρχές Γενάρη πρέπει να παρακολουθούμε στενά τις δομές».

«Ένα απλό πράγμα θα ήταν να επιβληθεί το lockdown του Μαρτίου στις περιοχές που κινδυνεύουν, είπε για περιοχές όπως δήμοι δυτικής Αττικής και δυτικής Μακεδονίας.

«Αν έχουμε στην Αθήνα ό,τι στη Θεσσαλονίκη, φαντάζεστε τι θα γίνει, γι’αυτό και πρέπει να λάβουμε μέτρα στις συγκεκριμένες περιοχές», σημείωσε και τόνισε πως «το πρόβλημα είναι σοβαρό, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να χρονίζει».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024