Σισέ : «Να κάνουμε μια καλή πορεία στο Europa League»
Ο Σενεγαλέζος τόνισε ότι οι Πειραιώτες μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο τους και να κάνουν μια πολύ καλή πορεία στο Europa League.
Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Europa League. Ο Παπέ Αμπού Σισέ μιλώντας στο Olympiacos TV τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο τους και φτάσουν μακριά στη διοργάνωση, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ματς με την Πόρτο: «Το παιχνίδι δεν πήγε καλά από την αρχή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι στην αρχή του αγώνα και μας έριξε το ηθικό. Το παιχνίδι το είχαμε προετοιμάσει πολύ καλά. Δεν ήταν σκοπός μας να προκριθούμε με ήττα. Θέλαμε να το κάνουμε με νίκη. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League: «Πραγματικά είμαστε λυπημένοι. Είναι κρίμα ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Ολυμπιακός να κάνει πέντε ήττες σε έξι ματς και να κερδίζει μόλις 3 βαθμούς. Είναι κάτι που μας κάνει λυπημένους και θα πρέπει να το αλλάξουμε. Εχουμε μια ακόμα ευρωπαϊκή ευκαιρία και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζει να βρισκόμαστε εκεί. Να συνεχίσουμε πολύ πιο δυνατοί στο Europa League».
Που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa League: «Μπορούμε να πάμε πολύ μακριά. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και να κάνει μια πολύ καλή πορεία».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.