Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Το χθεσινό παιχνίδι με την Πόρτο και η εντός έδρας ήττα με 2-0, μπορεί να άφησε πικρή γεύση στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες της ομάδας, αλλά αυτό που μετράει είναι η πρόκριση και όλοι μαζί θα δουλέψουν για να βελτιωθούν και να κάνουν μια καλή πορεία στο Europa League.
Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του Χοσέ Χολέμπας στα social media, με τον έμπειρο μπακ να στέλνει μήνυμα ενότητας και… αντεπίθεσης! «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι και γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε. Συγκεντρωνόμαστε πλέον στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μπακ στην ανάρτησή του στα social media.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).