Κίνδυνος τιμωρίας για την Πόρτο, σύμφωνα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», ενδεχόμενο που επικαλείται και η πορτογαλική εφημερίδα A Bola.
Αιτία η κριτική που είχαν εξαπολύσει παράγοντες της πορτογαλικής ομάδας εναντίον του Αντρίς Τρειμάνις και των βοηθών του, μετά το τέλος του αγώνα (21/10) με την Μάντσεσερ Σίτι (3-1) στη σήραγγα που οδηγεί στα αποδυτήρια του Etihad.
Όπως αναφέρεται η επίθεση στους διαιτητές με επικεφαλής, έγινε μπροστά σε εκπροσώπους της UEFA, που ανέφεραν τα πάντα σε σχετική έκθεση.
Έτσι η Πόρτο, που την ερχόμενη Τετάρτη (9/12) θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, κινδυνεύει τώρα να τιμωρηθεί επειδή δεν συμμορφώνεται με τις αρχές της ηθικής συμπεριφοράς, της πίστης και της ακεραιότητας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το απόγευμα της Πέμπτης (26/2) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Γρηγορίου.
Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027. Μέσα ο Παπανικολάου, ποιοι τέθηκαν εκτός.
LIVE: Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια για τα νοκ-άουτ play offs του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.