ΠΑΟΚ: Τον… σπρώχνουν τέσσερις (βαθμοί), αλλά η «εξυγίανση» κάνει πως δεν καταλαβαίνει
Τι κι αν ο Τσόλακ έκανε δύο παραβάσεις σε μια φάση; Η… εξυγίανση έκανε πως δεν είδε. Και πως δεν κατάλαβε. Μέχρι που ήρθε η σημερινή ανάλυση των φάσεων.
Δεν είναι η πρώτη φορά. Δε θα είναι ούτε η τελευταία. Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ θα ευνοείται – και είναι πολλές οι φορές φίλοι μου – εκείνοι, οι… εξυγιαντές, θα κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν. Όπως έκαναν με την πρόσφατη ιστορία της ΕΠΟ και το… πανηγύρι που στήνεται με τα χρήματα. Θέμα που θα προκαλέσει την παρέμβαση εισαγγελέα, αλλά τα media που πρόσκεινται στο σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο το έκαναν αβαβά.
Όπως αβαβά έκαναν και το γκολ – σκάνδαλο του Ελ Καντουρί το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, που χάρισε τη νίκη. Διπλή παράβαση έκανε ο Τσόλακ πριν σκοράρει ο Καντουρί. Ήταν οφσάιντ όταν έφυγε η μπάλα από τα πόδια του συμπαίκτη του και έκανε και φάουλ στον αντίπαλό του, που όσο κι αν φώναζε στον Σιδηρόπουλο, ο… κορυφαίος δεν πήγε στο VAR. Διότι αν πήγαινε θα έβλεπε την παράβαση. Και θα είχε κίνδυνο να… ξεφτιλιστεί ακόμα περισσότερο με το να μετρήσει ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ.
Και βγήκαν τα πιστόλια της… εξυγίανσης μετά και ειρωνεύονταν. Και έλεγαν πως το γκολ είναι κανονικό, πως δεν υπάρχει παράβαση, πως ο Τσόλακ δεν έκανε τίποτα. Φανέρωναν κάτι γραμμές πιο στραβές και από εκείνες στο γκολ του Ολυμπιακού στα Γιάννενα για να πείσουν πως όλα έγιναν κανονικά.
Βγήκε και ο Κάκος το βράδυ της Κυριακής για να μας πει ότι είναι… κρυστάλλινο το γκολ του ΠΑΟΚ. Πως δεν υπάρχει καμία παράβαση. Ειρωνευόταν, μάλιστα, ο παλαίμαχος διαιτητής όσους έλεγαν το προφανές. Πως υπάρχουν δύο παραβάσεις σε μία φάση και πως απ’ όπου κι αν το πιάσεις το γκολ, είναι σκάνδαλο που μέτρησε.
Και ήρθε σήμερα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων της 9ης αγωνιστικής για να παραδεχτεί το «δώρο» στον ΠΑΟΚ και να πει πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Τσόλακ στην αρχή της φάσης. Άρα, δεν έπρεπε να συνεχιστεί καν η φάση και να μπούμε σε διαδικασία αν είναι ή δεν είναι οφσάιντ. Φάουλ του Τσόλακ και… τέλος. Και στη φάση και στο παιχνίδι. Αλλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς και όχι έναν. Και γι’ αυτό δεν πήγε ο Σιδηρόπουλος στο VAR, όσο και αν τον παρακαλούσαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει τη… δουλειά του. Δηλαδή να τσεκάρει μέσω της τεχνολογίας που τόσο ακριβά πληρώθηκε μια αμφισβητούμενη φάση που κρίνει ένα ολόκληρο αποτέλεσμα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κλάτενμπεργκ παραδέχεται ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται εξόφθαλμα από τη διαιτησία. Και στο ματς με τον ΟΦΗ πάλι ο Κάκος έλεγε, έλεγε, έλεγε ότι δεν είναι πέναλτι εκείνο που ζητούσαν οι Κρητικοί. Αλλά στην ανάλυση των φάσεων, ο Βρετανός είπε ότι είναι πέναλτι. Άλλοι δύο βαθμοί από εκεί υπέρ του ΠΑΟΚ. Το σύνολο… τέσσερις. Και υπάρχει ακόμα δρόμος.
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)






















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442