Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Μιχάλης Καλατζόπουλος, ο οποίος σε ενημέρωσή του αναφέρει ότι οι αρχές απαγόρευσαν στους εκπροσώπους του δικηγορικού σώματος να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο, παρά το γεγονός ότι τήρησαν τον περιορισμό της αστυνομικής διάταξης.
«Τηρώντας και τον περιορισμό της αστυνομικής διάταξης (ανεξαρτήτως αν προσωπικά διαφωνώ με αυτή) προβήκαμε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λάβει χώρα η κατάθεση του στεφάνου. Παρά ταύτα μόλις ενημερώθηκα ότι απαγορεύθηκε στους εκπροσώπους του δικηγορικού σώματος να καταθέσουν στεφάνι. Θεωρώ ότι έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τη δημοκρατία, την ιστορία και τους αγώνες του σώματος», αναφέρει ο κ. Καλατζόπουλος.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΣΑ. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών μαζί με…
Την ενημέρωση του γραμματέα του ΔΣΑ έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του και ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, κάνοντας λόγο για «αυταρχικό κατήφορο Μητσοτάκη».
Για να καταλάβουμε το μέγεθος του αυταρχικού κατήφορου του καθεστώτος Μητσοτάκη:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας