Στο αστυνομοκρατούμενο Πολυτεχνείου, του οποίου οι πύλες είναι κλειστές αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ θέλησε να καταθέσει στεφάνι στο χώρο της εξέγερσης του 1973 ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν και δεν επέτρεψαν στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ν' αποτίσει φόρο τιμής. 

Μια ακόμα ντροπή προσθέτει στη ντροπή της καθολικής απαγόρευσης των συναθροίσεων, η στάση της αστυνομίας που δεν επέτρεψε στους συνδικαλιστικούς εκπρόσωπους των καθηγητών να καταθέσουν στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Χρέος σε μαθητές και καθηγητές

Στο αστυνομοκρατούμενο Πολυτεχνείου, του οποίου οι πύλες είναι κλειστές αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ θέλησε να καταθέσει στεφάνι στο χώρο της εξέγερσης του 1973 ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν και δεν επέτρεψαν στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ν’ αποτίσει φόρο τιμής.

Ο Ανδρέας Καργόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ έκανε λόγο για «ντροπή» που προσβάλει το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. «Έχουμε χρέος απέναντι στους 70.000 συναδέλφους που εκπροσωπούμε και, κυρίως, στους 600.000 μαθητές μας να δώσουμε το παράδειγμα, καταθέτοντας το στεφάνι», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ. Τσούχλος απαίτησε να ανοίξει η είσοδος για να καταθέσει στεφάνι η ομοσπονδία «για να τιμήσουμε τους ήρωες του Πολυτεχνείου, που θυσιάστηκαν για να έχουμε σήμερα Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr