Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πρω1νό και μίλησε για όλα : Την πανδημία, τις μαύρες εποχές της ζωής του και τον ανταγωνισμό.

«Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε μέρα»

«Περνάω την πιο καθοριστική ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ο κοροναϊός μας έκανε να χάσουμε πολλούς ανθρώπους στη χώρα μας και παγκοσμίως, αλλά εμένα με έσωσε. Στο ψάξιμό μου. Ο λόγος είναι ότι δούλευα 15-16 ώρες την ημέρα και το βρήκα μάταιο. Γιατί δουλεύουμε τόσες ώρες; Ποιος είναι ο λόγος; 9 ώρες πρέπει να φτάνουν. Τα ίδια λεφτά θα έχεις. Γιατί όταν κάνεις υπερεργασία και κάνεις παραπάνω από αυτά που χρειάζεσαι, από την τρέλα σου που τα έχεις βγάλει και έχεις κουραστεί θα τα φας σε άσχετα πράγματα.

Ήταν αδιέξοδο. Ήταν τουλάχιστον 20 -25 χρόνια υπερεργασίας. Είχα γύρισμα, μαγαζί, θέατρο και τα καλοκαίρια έκανα περιοδείες 12 συναπτά έτη. Ποιος είναι ο λόγος που κάνω αυτό το πράγμα;

Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε μέρα. Είναι σαν να μαστιγώνεις τον εαυτό σου. Ήταν το θέμα να πετύχω, να επιβιώσω σωστά, να βγω μπροστά από άλλους. Ανταγωνισμός και όχι ευγενής άμιλλα. Δεν φέρθηκα άσχημα στους άλλους, φέρθηκα άσχημα στον εαυτό μου.

«Πήγα στο Άγιο Όρος όταν τελείωσε η καραντίνα η πρώτη»

«Πήγα στο Άγιο Όρος όταν τελείωσε η καραντίνα η πρώτη. Είχα ξαναπάει το 2002 γιατί δεν ήθελα να βλέπω γυναίκες. Δεν είχα αντιστάσεις και αυτές έπρεπε να μου δοθούν από ένα χώρο. Ήθελα να αποφύγω την εικόνα, γιατί μπερδεύει πάντα. Πλήγωσα γυναίκες αλλά δεν πληγώθηκα από αυτές. Εκείνη την περίοδο ήμουν μόνος και όταν είσαι μόνος μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Για την ψυχή τι κάνεις;

Τώρα πήγα για να καθαρίσω την ψυχή μου. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία μέσα μου για πράγματα που είναι καθημερινά. Για να είμαι ευτυχής έπρεπε να γίνεται κάτι υλικό. Αν φύγεις από τον υλικό κόσμο, θα δεις ότι υπάρχει πάρα πολύ ευτυχία εκεί μέσα», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης.

Δείτε τι είπε

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο