Ο Γεώργιος Ψυχαράκης μίλησε σε εκπομπή και δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου απέναντι στην ανιψιά του Άννα Μαρία , που βρίσκεται στο Big Brother.
«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα»
«Την ξέρω ότι είναι έτσι. Μου αρέσει ότι λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Όχι μόνο για την Άννα Μαρία. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν αρνητική τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται.
Πότε αυξάνει η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια… Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Και μετά λέει τη γνώμη του ως επαΐων. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;», είπε ο Γεώργιος Ψυχαράκης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.