Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Άγγλος επεσήμανε πως ορθώς μέτρησε το γκολ του Χασάν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Σμύρνης στο Καραϊσκάκη.
Παράλληλα, τόνισε πως το τέρμα του Μάρκο Λιβάγια στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα έπρεπε να μετρήσει, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν αναφέρει πουθενά τη φάση της ισοφάρισης με τον Νεντελτσιάρου και τη συνδρομή του VAR.
Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε:
Σωστά μέτρησε το γκολ του Χασάν στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης και κακώς κλήθηκε ο διαιτητής να δει τη φάση.
Κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Λιβάια στο ΑΕΚ-ΟΦΗ.
Σωστό το πέναλτι και η δεύτερη κίτρινη στο Βόλος-ΑΕΛ.
Κακώς δόθηκε η κόκκινη κάρτα στο Βόλος-ΑΕΛ.
Σωστά δόθηκε πέναλτι στο Λαμία-Παναθηναϊκός.
Σωστά δόθηκε πέναλτι στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ.
Σωστά δόθηκε πέναλτι και κίτρινη στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (το 2ο πέναλτι)
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.