Δεν είναι απίθανο να κυκλοφορήσει βιβλίο με την αυτογραφία του Στέφεν Κάρι κάποια στιγμή σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος.
Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μίλησε στην «Washington Post» και αποκάλυψε πως σκέφτεται να γράψει ο ίδιος το βιβλίο που θα αναφέρει επίσης πράγματα που έχουν συμβεί εντός και εκτός παρκέ και σίγουρα δεν έχουν γίνει γνωστά.
Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφεν Κάρι: «Είναι κάπως περίεργο ότι έχουν γραφτεί τόσα πολλά βιβλία για εμένα. Το μοναδικό που έχω διαβάσει είναι το «Golden» του Μάρκους Τόμπσον, ο οποίος με παρακολουθεί από κοντά σε όλη την καριέρα μου. Είναι πραγματικά πολύ περίεργο να διαβάζεις για εσένα, από κάποιον άλλον που έκανε την έρευνά του. Κάποια στιγμή θα γράψω για εμένα και θα μιλήσω για όλα τα τρελά που έγιναν εντός και εκτός παρκέ. Τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και πολλά ακόμα. Όμως, αυτό δεν θα συμβεί σύντομα»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.