Σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, τόνισε ότι η ομάδα του δεν αποτελεί… πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.
Αναλυτικά όσα επισήμανε ο Ολλανδός τεχνικός:
«Όταν είσαι στην Μπαρτσελονα πρέπει να παίζεις για να κερδίζεις τίτλους, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Όμως υπάρχουν περισσότερες δυνατές ομάδες και πρέπει να το δείξουμε.
Μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν είμαστε το πρώτο φαβορί για το Champions League, όμως μπορούμε να φτάσουμε μακριά»
Για τον Λιονέλ Μέσι: «Πιστεύω ότι η απόδοσή του μπορεί να γίνει καλύτερη, όμως βλέποντάς τον μέρα παρά μέρα, είναι χαρούμενος και ξέρω ότι προπονείται καλά. Είναι συγκεντρωμένος, θέλει να είναι ο αρχηγός και να παίζει. Δεν έχω παράπονο. Δεν αμφιβάλλω για αυτόν».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.