Κοροναϊός : Στα 507 τα θύματα στη χώρα μας – Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες
Πλέον οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη μάχη με τον φονικό ιό έχουν ανέλθει στους 507 , ενώ τρεις ασθενείς κατέληξαν τις τελευταίες ώρες από επιπλοκές της νόσου Covid-19.
Όλο και μεγαλώνει η μαύρη λίστα των θανάτων στη χώρα μας.
Πλέον οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη μάχη με τον φονικό ιό έχουν ανέλθει στους 507 , ενώ τρεις ασθενείς κατέληξαν τις τελευταίες ώρες από επιπλοκές της νόσου Covid-19.
Πρόκειται για:
– μια 86χρονη με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν απο τις 20 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
– μια 66χρονη με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ασκληπιείο Βούλας»
– Μια 84χρονη με υποκείμενα νοσήματα που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».
Χτες το βράδυ ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω των επιπλοκών του κοροναϊού.
Επρόκειτο για έναν άνδρα 51 ετών, με υποκείμενο νόσημα, που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας