«Στην καραντίνα είχα κάποιες ορμονικές διαταραχές. Πήγα στον γιατρό για να μου γράψει κάποιες ορμονικές εξετάσεις και μου λέει έλα να σου ρίξω και μια ματιά μιας και ήρθες. Κάνω μια φορά τον χρόνο υπέρηχο και τεστ Παπανικολάου, τον Νοέμβριο.
Μέσα σε 6 μήνες είδα κύστες που είχαν γίνει τεράστιες.
Αν πήγαινα Νοέμβριο δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα. Θα μου τα είχε βγάλει όλα γιατί δεν θα μπορούσε να μου αφαιρέσει μόνο τις κύστες», εκμυστηρεύτηκε η Ζέτα Δούκα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας