Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Δούκα : Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Τι συνέβη

Ζέτα Δούκα : Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ζέτα Δούκα - Η ανάρτησή της στο Instagram

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ζέτα Δούκα μετά από έναν ιατρικό έλεγχο ρούτίνας.

Η δημοφιλής ηθοποιός Ζέτα Δούκα είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.

View this post on Instagram

ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο! Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή… Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν! Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων ( πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα! Επειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε… Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες. Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη ,που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με…πατρική αγάπη , σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα! ❤️❤️❤️

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η Ζέτα Δούκα κατάφερε να ανησυχήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς αποκάλυψε ότι, μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, υπεβλήθη σε μια χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα έγραψε στη δημοσίευση της :

«Η πρόληψη σώζει ζωές!

Οι καθημερινοί ρυθμοί της ζωής μας και ιδίως αυτό που περάσαμε το τελευταίο τρίμηνο, συχνά μας απομακρύνουν από αυτά που είναι σημαντικά να κάνουμε προκειμένου να έχουμε υγεία.

Κι όμως, για να είμαστε πραγματικά καλά Και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή να σώσουμε ό,τι μπορούμε, πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις ελέγχοντας την κατάσταση του, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού μας.

Ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, και σε αυτήν την ηλικία στην οποία βρίσκομαι εγώ, ο έλεγχος του αναπαραγωγικού μας συστήματος και των μαστών μας, καλό είναι να γίνεται κάθε εξάμηνο!

Την προηγούμενη βδομάδα, από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας, οδηγήθηκα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσω, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει και μου δημιουργεί πρόβλημα!

Είναι από αυτά που χαρακτηρίζεις σαν αστροπελέκια στη ζωή σου και μόνο έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσεις…

Ευτυχώς, και σε αυτή την επείγουσα κατάσταση, είχα συμμάχους αποφασιστικούς κι αποτελεσματικούς!

Καταρχάς, τον γυναικολόγο μου , Ηλία Χιντιπά, που έχει το σθένος και την καθαρή σκέψη να φέρεται αναλόγως στα δύσκολα ( όπως στον 26ωρο τοκετό μου που περάσαμε μαζί!), διατηρώντας παράλληλα τον καθησυχαστικό και γλυκό χαρακτήρα που με κάνει να τον εμπιστεύομαι και να τον αγαπώ τόσο πολύ!

Τον ευχαριστώ από καρδιάς! ❤️

Έπειτα, ακόμα μια φορά μέσα σε αυτόν τον μήνα ( Που πρακτικά έχω περάσει περισσότερο χρόνο στον Όμιλο του Ιατρικού κέντρου Αθηνών παρά στο σπίτι μου, λόγω και του προβλήματος υγείας της μητέρας μου) , θέλω Να ευχαριστήσω την Ρίτσα Μπιρζαμάνη, Που μέσα από την ιδιότητα της ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο ιατρικό κέντρο, γνωριστήκαμε, μου φέρθηκε σαν αληθινή φίλη και διευκόλυνε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο.

Τελος, θέλω να πω στον άντρα μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που έστελναν δύναμη διακριτικά κι από μακριά- καθότι κορωνοιος- ότι τους αγαπώ και θα Κάνω ότι μπορώ για να είμαι υγιής και δίπλα τους πολλά-πολλά χρόνια!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Δούκα στο προφίλ της στο Instagram:

View this post on Instagram

Η πρόληψη σώζει ζωές! Οι καθημερινοί ρυθμοί της ζωής μας και ιδιως αυτό που περάσαμε το τελευταίο τρίμηνο, συχνά μας απομακρύνουν από αυτά που είναι σημαντικά να κάνουμε προκειμένου να έχουμε υγεία. Κι όμως, για να είμαστε πραγματικά καλά Και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή να σώσουμε ό,τι μπορούμε, πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις ελέγχοντας την κατάσταση του, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού μας. Ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, και σε αυτήν την ηλικία στην οποία βρίσκομαι εγώ, ο έλεγχος του αναπαραγωγικού μας συστήματος και των μαστών μας, καλό είναι να γίνεται κάθε εξάμηνο! Την προηγούμενη βδομάδα, από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας, οδηγήθηκα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσω, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει και μου δημιουργεί πρόβλημα! Είναι από αυτά που χαρακτηρίζεις σαν αστροπελέκια στη ζωή σου και μόνο έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσεις… Ευτυχώς, και σε αυτή την επείγουσα κατάσταση, είχα συμμάχους αποφασιστικούς κι αποτελεσματικούς! Καταρχάς, τον γυναικολόγο μου , Ηλία Χιντιπά, που έχει το σθένος και την καθαρή σκέψη να φέρεται αναλόγως στα δύσκολα ( όπως στον 26ωρο τοκετό μου που περάσαμε μαζί!), διατηρώντας παράλληλα τον καθησυχαστικό και γλυκό χαρακτήρα που με κάνει να τον εμπιστεύομαι και να τον αγαπώ τόσο πολύ! Τον ευχαριστώ από καρδιάς! ❤️ Έπειτα, ακόμα μια φορά μέσα σε αυτόν τον μήνα ( Που πρακτικά έχω περάσει περισσότερο χρόνο στον Όμιλο του Ιατρικού κέντρου Αθηνών παρά στο σπίτι μου, λόγω και του προβλήματος υγείας της μητέρας μου) , θέλω Να ευχαριστήσω την Ρίτσα Μπιρζαμάνη, Που μέσα από την ιδιότητα της ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο ιατρικό κέντρο, γνωριστήκαμε, μου φέρθηκε σαν αληθινή φίλη και διευκόλυνε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Τελος, θέλω να πω στον άντρα μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που έστελναν δύναμη διακριτικά κι από μακριά- καθότι κορωνοιος- ότι τους αγαπώ και θα Κάνω ότι μπορώ για να είμαι υγιής και δίπλα τους πολλά-πολλά χρόνια!

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024