Πάρις Χίλτον : Μπροστάρισσα σε διαμαρτυρία στο σχολείο που κακοποιήθηκε
«Δείξαμε σε αυτούς που μας κακοποίησαν ότι δεν θα μείνουμε άλλο σιωπηλοί», ανέφερε η Πάρις Χίλτον μετά από διαμαρτυρία που συμμετείχε στο σχολείο που όπως αποκάλυψε πρόσφατα κακοποιήθηκε στην εφηβεία της
Μόλις τον περασμένο μήνα η Πάρις Χίλτον κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ με τίτλο «This is Paris», στο οποίο αποκάλυψε ένα «θλιβερό τραύμα» του παρελθόντος.
Στο ντοκιμαντέρ η Πάρις Χίλτον ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε, ενώ φοιτούσε στο ιδιωτικό οικοτροφείο, Provo Canyon School.
Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Χίλτον και σταρ τηλεοπτικών ριάλιτι ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Provo Canyon ως «ανήσυχη έφηβη» υπέστη ψυχική και σωματική κακοποίηση από το προσωπικό, το οποίο λέει ότι την χτυπούσε, την κρατούσε σε απομόνωση, την παρακολουθούσε όταν έκανε ντους και την ανάγκασε να πάρει άγνωστα χάπια.
Paris Hilton leads a protest in Provo, Utah, Friday.
The socialite and media personality was in Utah to lead a protest…
Δημοσιεύτηκε από Fox News στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020
Η 39χρονη ισχυρίζεται ότι η εμπειρία της ήταν τόσο τραυματική, που υπέφερε από εφιάλτες και αϋπνία για χρόνια.
Την περασμένη Παρασκευή η Πάρις Χίλτον ένωσε τη φωνή της με εκατοντάδες άλλους επιζώντες – τόσο από το Provo Canyon όσο και από παρόμοια σχολεία – σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Γιούτα.
“They want us to be ashamed and we’re not the ones who should be ashamed,” Paris Hilton said at the rally in Provo. “The people who should be ashamed are the ones who work at these places.”
Δημοσιεύτηκε από The Salt Lake Tribune στις Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020
Σε δήλωσή της που δημοσιεύθηκε στο Instagram, η Πάρις Χίλτον είπε:
«Χθες ήταν μια από τις πιο δυναμικές στιγμές της ζωής μου! Ήμουν εκεί περιτριγυρισμένη από εκατοντάδες άλλους επιζώντες που έχουν υποστεί τον ίδιο πόνο και κακοποιήσεις που έχω υποστεί. Δείξαμε σε αυτούς που μας κακοποίησαν ότι δεν θα είμαστε πλέον σιωπηλοί και θα τους εκθέσουμε για όλα τα φριχτά, τρομερά πράγματα που έχουν κάνει».
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- Ο Κιρ Στάρμερ καταδικάζει τη «βαθιά σοκαριστική αντισημιτική επίθεση» στο Λονδίνο
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Μπορεί το βούρτσισμα των δοντιών να σώσει από τον καρκίνο του μαστού;
- Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ μετά τις πιέσεις ΗΠΑ Ισραήλ να εμπλακεί στον πόλεμο η ΕΕ
- Κάρι Αν Φλέμινγκ: Πέθανε η ηθοποιός των «iZombie» και «Supernatural» σε ηλικία 51 χρόνων
- Ψηφιακή κάρτα καυσίμων και παρεμβάσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Τα 4 μέτρα
- Γαλλία: Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός Λιονέλ Ζοσπέν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)






























































![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442