Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, γνωστός από τον χώρο της πολιτικής αλλά και εξαιτίας του έντονου χαρακτήρα του, αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική πορεία.
Όπως τονίζει ο ίδιος «δημιουργήσαμε ένα μίνι μάρκετ που πουλάμε χυμούς, γρανίτες, τυρόπιτες, κουλούρια έναν εκπληκτικό καφέ και φυσικά όλα τα προϊόντα οικιακής χρήσεως, ζαχαρώδη, τσιγάρα, εισιτήρια λεωφορείου… Λίγο πολύ τα έχουμε όλα».
Και επειδή ο κ. Ψωμιάδης γνωρίζει καλά το μάρκετινγκ, κάθε πελάτης που θα αγοράζει ένα προϊόν, θα μπαίνει στη διαδικασία μιας κλήρωσης όπου κάθε μήνα ο νικητής θα κερδίζει μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ.
Η νέα του καθημερινότητα
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποδέχτηκε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στη νέα του επιχείρηση. Ο πρώην νομάρχης άνοιξε μίνι μάρκετ και πουλάει… τα πάντα όλα.
«Εγώ έρχομαι κάθε μέρα πέντε το πρωί εδώ. Ανοίγω τον φούρνο, ζεσταίνω τις τυρόπιτες και έξι η ώρα ανοίγει το μαγαζί» δήλωσε ο ίδιος.
Τον ρωτούν την γνώμη του για πολιτικά;
«Συμβουλευτικά τους λέω αλήθειες. Ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα του πολιτικού για να πω πράγματα, που δεν τα πιστεύω.»
Τέλος, για την πιθανότητα να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή,ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εκμυστηρεύτηκε: «Είμαι μάχιμος αλλά με την σημερινή εικόνα δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας